Tilbake til alle arrangementer

HIGHASAKITE - konsert

  • Oppdal kulturhus 7340 OPPDAL Norway (kart)

Endelig – to år etter opprinnelig plan får vi Highasakite live for inntil 1200 personer i Oppdal Kulturhus! Kanskje enda mer eksklusivt enn for to år siden, da Oppdal blir eneste liveopptreden i Norge før bandets Europaturné!

Highasakite går inn for et travelt konsertår med det rykende ferske og svært kritikerroste albumet Mother som nytt tilskudd til den allerede hitspekkede setlista. Med singler som «Love him anyway», «Autopsy» og tittelsporet «Mother», har velkomsten av ny musikk vært svært kjærkommen blant både fans og musikkpressen.

NRK P3 bedyrer at bandet «...har vært med på å definere lydbildet til en hel generasjon» og Dagsavisen skriver at Mother er et album som «...tar vare på det som er blitt varemerket til Highasakite. Fengende popmusikk, framført med eksentriske trekk som skiller dem ut fra mengden». Aftenposten fremhever Ingrid Helene Håviks «låtskrivertalent som ledestjerne» samt Trond Bersus produksjon, og understreker bandets posisjon som et av landets sterkeste popband.

Highasakite har sin helt egne musikalske sound, som de på mektig vis formidler med overbevisende genuinitet og særegenhet. Bandets kombinasjon av musikalitet, kunstneriske ambisjoner og vilje, gjør hver Highasakite-konsert til en unik opplevelse.

Aldersgrense 18 år.

Tidligere arrangement: 11. april
Barneaktiviteter på Skifer
Senere arrangement: 13. april
Afterski med DJ Yjay