Hjemme te'n Terje
Aug
11
Aug 12

Hjemme te'n Terje

Da kjører vi igang for 13.året på rad med konsert på tunet til Terje Tysland i Drivdalen, Oppdal. Helga er 11. og 12. august. Lørdag blir det tradisjonell utekonsert på tunet hvor Terje med sitt fantastiske band kjører konsert som de 12 foregående år. Dørene åpner kl. 19.00.

GJENGANGERE - Riksteatret
Oct
4
7:00 pm19:00

GJENGANGERE - Riksteatret

Er det mulig å legge fortiden bak seg? Vi har alle så mye vi gjerne skulle gjort annerledes enn vi gjorde. En urett vi begikk. En sjanse vi ikke tok. Et valg vi ikke våget. Om det bare kunne gjøres om! Men det er for sent. Skaden er skjedd. Vi vet det.


Norsk O-festival i Oppdal
Jun
23
Jun 25

Norsk O-festival i Oppdal

Sportsklubben Freidig ønsker norske og utenlandske o-løpere velkommen til Norsk O-festival i Oppdal 23. - 25. juni 2017.

Trine Rein feats. Tony Carey
Mar
10
7:30 pm19:30

Trine Rein feats. Tony Carey

  • Oppdal kulturhus

Trine Rein er en av de få norske artistene som har solgt mer enn en million plater. Hun fikk et gjennombrudd med albumet «Finders Keepers» i 1993. Trines hits inkluderer Just missed the train, Stay with me baby og Torn.

Vinterferie på Quality Hotel Skifer
Feb
17
Feb 26

Vinterferie på Quality Hotel Skifer

Velkommen til vinterferieuke på Oppdal!

Tradisjonen tro, ingen vinterferie uten et besøk på Oppdal. Her har vi snø enten du ønsker å gå bortover eller nedover. På hotellet kan du slappe av og finne roen med velvære, god mat, nyte et glass eplemost eller noe annet godt i baren og synge med når trubaduren vår setter stemningen i lobbyen.

Velkommen til fjells - velkommen til Oppdal!