Fakta om hotellet
et moderne hotell
Antall rom 177
Røykfrie rom 177
Rom tilpasset funksjonshemmede Ja
Avkobling og helse Ja
Restaurant og bar Ja
Garasje Nei
Parkering utendørs Ja
Lademuligheter for EL-bil Ja
Minibutikk Nei
Møter og konferanser Ja
Miljømerket I/A
Avstand til sentrum 0 km
Avstand til Værnes Flyplass 160 km
Avstand til togstasjon 0,2 km
Trådløs internettilgang Ja
Vi er her for deg!
Små eller store utfordringer, vi vet hva som skal til for at du som gjest skal trives og ha det bra. Har du spørsmål eller innspill til oss, så send oss gjerne en e-post.
Restaurantsjef - Nina
Nina er restaurantsjefen vår. Hun har mange års erfaring med mat, drikke og som godt vertskap. Om du har spørsmål til menyer og menyforslag til selskap, så er Nina den rette å snakke med.
Hotellsjef - Marit
Marit er hotellsjef og har hovedansvaret for salg og resepsjon. Om du skal ha en konferanse, et kurs eller ønsker en fast avtale med oss, så skal du snakke med Marit.
Kjøkkensjef - Lene og Sous Chef Lars Ivar
Lene er vår kjøkkensjef. Hun er fra Oppdal og stiller store krav og forventninger til sitt team slik at du skal være trygg på at maten er slik du forventer den skal være. Lars Ivar er assisterende kjøkkensjef/sous chef med bred erfaring. Han og Lene har jobbet sammen i mange år, før de igjen ble gjenforent på Skifer.
Markedskoordinator - Hanna
Hanna er ei Oppdalsjente og har jobbet hos Skifer i nesten 10 år. Startet i oppvasken, så frokost og deretter resepsjonen. I tillegg til å være markedskoordinator, fullfører hun for tiden studiet Digital Markedsføring på BI i Trondheim. Hanna kontakter du i forbindelse med markedsføringshenvendelser.
Service Manager F&B - Line
Som Service Manager F&B er Line restaurantsjefens høyre hånd. På god gammeldags hotellspråk, hovmester. Line oser av positivtet og er opptatt av å skape uforglemmelige opplevelser for våre gjester.
Alt-mulig-mann - Terje
Det er ikke den ting Terje ikke kan. Han vet alt om hotellet og hjelper til der det trengs enten det er å legge gulv, skifte lyspærer eller rigge til store møter og middager.