Ledige stillinger
Sous Chef - Quality Hotel Skifer
Vi har en spennende mulighet for deg som ønsker å utvikle kunnskapen og ferdighetene dine på Quality Hotel Skifer i Oppdal. Vi leter etter en Sous Chef som kan starte før sommersesongen med fast ansettelse!
Vi er stolte av å tilby gjestene våre en meny som er inspirert av lokale produsenter og omgivelsene våre. Den åpne kjøkkenløsningen skaper en flott atmosfære for gjestene våre, og også for våre kokker å vise frem og utøve sitt yrke mens de skaper de mest deilige måltidene. Hovedrestauranten har plass til opptil 230 gjester samtidig, og vi har bankettfasiliteter og en terrasse i tillegg til det.
Viktige oppgaver og ansvarsområder:
Medansvar for å lede kjøkkenteamet.
Være stedfortreder for Head Chef ved behov.
Delta i meny- og konseptutvikling til enhver tid.
Følge opp rutiner for mattrygghet.
Matproduksjon med jevnt høy kvalitet.
Bidra til et utmerket servicenivå i tett dialog med resten av teamet.
Krav:
Minimum 2 års arbeidserfaring i Norge.
Du har erfaring som kokk fra restaurantbransjen og er vant til å fokusere på høy kvalitet og service i en travel hverdag. Ideelt sett har du erfaring med å lede et kjøkkenteam.
Du er en dyktig kokk med god struktur og organisering av arbeidet ditt.
Du har en stor lidenskap for nordisk mat og ønsker å lære mer.
Du er motivert av å være i et kreativt miljø og er klar til å bidra med innspill.
Flytende i engelsk og/eller et skandinavisk språk.
Du liker å lede andre mennesker og er flink til å tilpasse deg den du snakker med.
Fordeler:
Konkurransedyktig lønn.
Gode medarbeiderfordeler.
Du vil være en del av en ledergruppe med lang erfaring.
Være en del av en godt drevet organisasjon.
Bolig: Vi hjelper til med å finne bolig.
Servitør - Alpenhaus Bar & Restaurant og Quality Hotel Skifer
Ønsker du å være en del av en dynamisk og engasjert gjeng innen gjestfrihet? Vi søker etter entusiastiske servitører som ønsker å bidra til en førsteklasses opplevelse for våre gjester hos Alpenhaus Bar & Restaurant og Quality Hotel Skifer. Vi har ledige stillinger både for faste ansatte og ekstrahjelper som vil være med på å skape minneverdige øyeblikk for våre gjester.
Hva vi ser etter:
Du er over 18 år.
Du har en lidenskap for gjestfrihet og service.
Du trives i et travelt miljø og takler hektiske situasjoner med et smil.
Du har gode kommunikasjonsevner og er en lagspiller.
Hva vi kan tilby:
En spennende og variert arbeidshverdag med mulighet for personlig og profesjonell utvikling.
Et trivelig arbeidsmiljø med dedikerte kollegaer.
Konkurransedyktige betingelser og gode arbeidsvilkår.
Mulighet for fleksible arbeidstider som passer både studenter og andre som ønsker ekstrajobb.
Hvordan søke: Er du klar til å bli en del av vårt team? Send oss din søknad og CV med relevant erfaring på e-post til nina.eithun@strawberry.no
Søknadsfrist: fortløpende.
Vi gleder oss til å høre fra deg og ønsker deg lykke til med søknadsprosessen!