Tilbake til alle arrangementer

BERNHOFT - Avenue of Loveless Hearts Turné

  • Oppdal kulturhus 7340 OPPDAL Norway (kart)

Oppdal får besøk av Jarle Bernhoft med band! En gudbenådet gitarist, låtskriver, artist, og usedvanlig likandes kar fra Nittedal like nord for Oslo. Denne kritikerroste og prisvinnende publikumsfavoritten har en samling kruttsterke skiver og utsolgte turnéer bak seg.

De siste par årene har det norske publikum fått muligheten til å bli bedre kjent med mannen bak musikken – og brillene – gjennom TV-suksessen «Hver gang vi møtes» og som mentor i årets The Voice. 
 
Høsten 2023 er det duket for Bernhofts sjette studioalbum «Avenue of Loveless Hearts» og i den anledning tar han med seg bandet på tur for å spille noen av låtene fra det nye albumet i godt selskap med låter fra hele hans katalog. Denne turneen vil ha en litt annen følelse enn tidligere Bernhoft-turnéer, da han vil spille for et sittende publikum og legge mer vekt på de akustiske og organiske låtene i katalogen. 

Bernhoft er kjent for sin unike evne til å beherske flere instrumenter og skape flerlags lydbilder ved å bruke looper-pedaler. Han er en dyktig sanger og låtskriver som kombinerer elementer fra soul, funk, pop og folkemusikk.  Han har en naturlig sjarm og humor som kommer til syne under konsertene. Med sitt positive energinivå og interaksjon med publikum, skaper han en festlig og inkluderende atmosfære.

En konsert med Bernhoft gir deg en opplevelse med en musikalsk virtuos i sitt element med hans imponerende musikalske talent, energiske opptreden og varierte musikkstiler - ta turen da vel!

Tidligere arrangement: 18. november
Julebord med BOOGIE NIGHTS
Senere arrangement: 25. november
Julebord med BOOGIE NIGHTS