Ukens meny gjelder fra 23. JANUAR 2019


Mandag & Torsdag

Skummende soppsuppe servert med ristede hasselnøtter og brunet smør
Inneholder: melk, smør og hasselnøtter

Krydderstekt svinenakke, kommer med sesongens grønnsaker, gulerotpure og en sennepssaus
Inneholder: sennep og melk

Tjukkmelkspudding serveres med sprø havre og årstidens rørte bær
Inneholder: hvete,melk og havre

Kr. 345,-/2-retter
Kr. 435,-/3-retter


tirsdag & fredag

Hjemmelaget tomatsuppe med pesto og hvitløksbrød

Ovnsbakt torsk servert med selleripure, grønnsaker, saltbakte mandelpoteter fra oppdalsregionen og hvitvinssaus

Mørk sjokolademousse med rørte bær og karamelliserte nøtter

Kr. 345,-/2-retter
Kr. 435,-/3-retter


Onsdag & Lørdag

Potet og purreløksuppe på mandelpoteter fra Oppdalsregionen toppet med en urtesalat
Inneholder: melk

Rødvinsbraisert lammeskank serveres med høstens bakte rotgrønnsaker og en rosmarinsjy
Inneholder: sulfit

Klassisk cremè brulee
Inneholder: melk og egg

Kr. 345,-/2-retter
Kr. 435,-/3-retter