Ukens meny gjelder fra 15. august 2018


Mandag & Torsdag

Skummende soppsuppe servert med ristede hasselnøtter og brunet smør
Inneholder: melk, smør og hasselnøtter

Krydderstekt svinenakke, kommer med sesongens grønnsaker, gulerotpure og en sennepssaus
Inneholder: sennep og melk

Tjukkmelkspudding serveres med sprø havre og årstidens rørte bær
Inneholder: hvete,melk og havre

Kr. 345,-/2-retter
Kr. 435,-/3-retter


Tirsdag & Fredag

Potet og purreløksuppe på mandelpoteter fra Oppdalsregionen toppet med en urtesalat
Inneholder: melk

Rødvinsbraisert lammeskank serveres med høstens bakte rotgrønnsaker og en rosmarinsjy
Inneholder: sulfit

Klassisk cremè brulee
Inneholder: melk og egg

Kr. 345,-/2-retter
Kr. 435,-/3-retter


Onsdag & Lørdag

Lettgravet laks serveres med en fennikelsalat, pepperotrømme og syrlig agurk
Inneholder: sulfit og melk

Langtidsstekt flatbiff av storfe kommer med selleripure og rødvinsaus ved siden av serveres saltbakte mandelpoteter fra Oppdal
Inneholder: melk, sulfit og selleri

Mørk sjokolademousse med friske rørte bær og sprø karamelliserte  nøtter
Inneholder: melk, egg og hasselnøtter

Kr. 345,-/2-retter
Kr. 435,-/3-retter