SkiferSmak - en smak av Oppdalsregionen:

Buffet med dessert

• Spekemat fra Oppdal servert med hjemmelaget potetsalat melk
• Røkt laks fra Hitra med eggerøre fisk og egg
• Kortreiste oster fra Grindal Ysteri melk
• Potetlefser fra Jo-Sætra fylt med laks eller spekemat fisk, hvete og melk
• Bondeomelett på egg fra frittgående Oppdalshøner egg og melk
• Sesongens friske grønne salater med tomat og basilikumspesto
• Langtidskokt lammeskank og pølser fra vår lokale slakter melk, sulfit og selleri
• Saltbakte mandelpotet fra Oppdal med aioli egg
• Asiatiskinspirerte steambuns fylt med bressert svinenakke melk og hvete
• Lettbakt laks fra Frøya med urtetopping fisk

Desserter

• Tjukkmelkspudding med høstens bærkompott melk
• Sjokkolademouse med sprøtt dryss egg, hvete og laktose
• Tilslørte Oppdalspiker hvete og melk

Kr. 525,-

NB! Minimumsantall for SkiferSmak er 30 personer. Må forhåndsbestilles senest 1 uke i forkant.