SkiferGourmet - det beste fra Oppdalsregionen:

Tartar av ørret med hint av asia
Smaksatt med ingefær, chili og koriander. Toppes med en urtesalat med ramsløk.

xxxxxx

Rødvinsmarinert og lettrøkt moskus fra Dovre.
Serveres med havtornbær, syltet agurk, Røros rømme og sprø potetchips.

xxxxxx

Ovnsbakt kveite fra Frøya
i kombinasjon med spekket svinenakke og syrlig eple.

xxxxxx

Pannestekt ytrefilet av reinsdyr fra Trollheimen
kommer med østerssopp, syltet løk og rosenkål samt en mandelpotetpurè.

xxxxxx

Råblå fra Grindal Ysteri i Rennebu
serveres med plommechutney og vårt hjemmelagde knekkebrød.

xxxxxx

Is på fløtemysost
med lefse, posjert pære og sprøtt dryss

6-retters meny kr. 925,-

Kan også selges som 4- eller 5-retters meny - pris på forespørsel.

NB! Minimumsantall for SkiferGourmet er 15 personer.  Må forhåndsbestilles senest 1 uke i forkant.