Back to All Events

Vognildsbua Musikkfestival


  • vognildsbua oppdal (map)

Vognildsbua Musikkfestival arrangeres for tredje gang 2.-3.august 2019.

59305976_430976014395607_7979061440734560256_n.jpg

FREDAG:

Daniel Kvammen: Fra det trippel Spellmann-nominerte debutalbumet ”Fremad i alle retninga” har det meste gått oppover for unge Kvammen, som virkelig satt Geilo på kartet med sine underfundige og superfengende låter de siste årene. Denne kvelden får vi oppleve klassikere som ”Du fortenar ein som meg», «Me dansar ikkje for moro skyld» og «Om du vil ei gong til» i en intim setting, direkte fra mannen som skrev dem.

BEIST: Energisk og fengende trøndersk skaranglepop. Bandet Beist kommer fra Orkanger, og har Arne Wormdal på vokal. Beist er kjent for låter som Råne-Ræser, Dans som en idiot og Ståle Støggsterk. Her blir det garantert god stemning!

LØRDAG:

Rasmus Rohde: sitt ferske soloprosjekt i bakgården. Rohdes nye plate har fått gode anmeldelser: «Herlig fra Rasmus» skrev Adresseavisen, og «Lekent, nostalgisk, og med gode fortellinger» skrev Trønder-avisa.

Tre Små Kinesere: Tre Små Kinesere låter bedre enn noensinne. Live framfører Tre Små Kinesere alle sine mest kjente låter, bl. a: Klassebildet, Hjertemedisin, Dørstokkmila og Soleplassland Tre Små Kineseres repertoar består av sanger til fest, latter og ettertanke. Med et større trøkk enn på innspillingene, og en meget verbal Risnes ved mikrofonen, er en konsert med Tre Små Kinesere en opplevelse du tar med deg med glede

I tillegg til å ha fantastiske band på scenen, ønsker vi også å være en miljøbevisst festival. Vognildsbua Musikkfestival har som mål å kraftig redusere engangsplast under festivalen. Flere tiltak vil bli satt i gang for å gjøre festivalen bærekraftig!

Det vil også være åpen familiedag på dagtid lørdag.

Følg med på Vognildsbua Musikkfestival sin facebookside for oppdateringer om årets festival.

Earlier Event: June 15
Terrassefest
Later Event: August 16
Rennebumartnan 2019