Back to All Events

Saltdalshytta Skienern 23. februar 2019

Turrenn ved foten av Trollheimen

Saltdalshytta Skienern er et turrenn for hele familien, med distanser på henholdsvis 40*, 14 og 4 km. Løypene går i flotte, solrike omgivelser i Oppdal og Rennebu. Rennet er lagt opp slik at både eliteløperen, mosjonisten, ungdommen og barnefamilien skal trives.

Foto: Saltdalshytta Skienern

Foto: Saltdalshytta Skienern

Påmeldingen åpner 1. november.

40 km – med tidtaking

Start fra Granasjøen på Nerskogen i Rennebu. 40 kilometer med løyper i fantastisk høyfjellsterreng venter før målgang på Grøtsætra skianlegg. Vi garanterer en flott løypetrase fra Granasjøen, over Skaret, rundt Rauhovden og ned til Grøtsetra. Spurtpris ved Kåsenget – 2000 kr til beste dame og beste herre. Løypenettet på Nerskogen er svært godt og vi er glade for å kunne samarbeide med Rennebu kommune og Nerskogen løypeforening.

14 km – med og uten tidtaking

Start og mål på Grøtsætra skianlegg. Løypa går i siste delen av 40 km-traseen, rundt Rauhovden og tilbake til Grøtsætra.

4 km – uten tidtaking

Fire km fristil med start og mål på Grøtsætra skianlegg. Ei løype som passer alle uansett form og utstyr. Rennleder lover artige overraskelser for både store og små langs løypa.

Earlier Event: February 16
Matgate i vinterferien
Later Event: February 23
Konsert; Gåte