Tilbake til alle arrangementer

Adam Douglas

Stjernekampvinneren Adam Douglas kommer!

36588.jpg

Amerikaneren Adam Douglas har for lengst etablert seg i Norge som en av de aller ypperste soulstemmene det norske publkummet har sett.  Med sin singer/songwriter-bakgrunn fra USA, har han spilt og samarbeidet med mange internasjonale storheter som Jon Bon Jovi, Larry Carlton, Robben Ford og Michael Landau.  Også flere norske artister i toppsjiktet - som Marit Larsen, Frode Alnæs og Vidar Busk, har hatt den store gleden av å samarbeide med Adam.

Et helt sjeldent særpreg kjennetegner Adams musikk og fantastiske stemmeprakt, hvor man fort kan få assosiasjoner tilbake til de ekte soul-og bluesrøttene fra hans hjemland.  Lilkevel favner det musikalske uttrykket hans bredt, og anmelderne sparte ikke på godordene da hans debutalbum, "I May Never Learn" ble sluppet i 2015.  Fra samme album hadde han stor suksess med låta "I Ovce Was An Honest Guy", som blant annet ble listet på NRK P1.

Med sin "nice guy"-fremtoning, hatten på hodet, og gitaren ladet, er det ikke en fot som ikke tramper takten inn i Adams musikalske univers. Publikum vil få oppleve en folkelig og ekte musikkleveranse som favner det beste av pop, folkemusikk, RnB, vountry og rock'n roll!

Høsten 2017 så du kanskje Adam på NRK's Stjernekamp, men han var kjent for mange før han ramlet inn i TV-stua over det ganske land.  Nå er han i gang med en stor liveturne landet rundt med et knallshow man ikke bør gå glipp av!

Tidligere arrangement: 11. april
Ingebjørg Bratland
Senere arrangement: 28. april
Konsert med Tradish