Back to All Events

Vassendgutane tilbake i Oppdal!

Vassendgutane

”Helane i Taket” er navnet på Vassendgutane sin turne i 2018. Dette vil bli tidenes år for Vassendgutane, som styrer mot den 22. turnesesongen i orkesteret sin historie.

vassendgutane-2.jpg

25. mai blir en merkedag i 2018, da kommer det ny nytt album - både i butikkene og på Spotify. Vassendgutane skal ha stort musikkslipp på Kiwihallen i Ørsta 26. mai der de nye sangene blir presentert. Vassendgutane er i full aktivitet i sitt studio : Audiofarm, med innspilling av nye sanger. Her blir det både fine ballader og fengende allsanger opplyser managementet.

De er godt i gang med booking av 2018, mange helger er allereie selde. Dei viktigaste festivaljobbane er allereie plasserte på kalendaren og halljobbar haust og vinter 2018 er under planlegging.

På ”Helane i Taket ” turneen 2018 vil fremdeles det visuelle inntrykket og det klare gode lydbildet stå i fokus. De nye sangene krydra med Vassendgutane sine store hits, vil sette rammene for konsertene i 2018

Primo Februar slepp ”blodfan” Kristian Djupnes sin eigen singel : ”400 Saudehaud” som Vassendgutane har produsert for den populære Farmen deltakaren. Dette er ein fengande melodi som blir urframførd i Bergen 3 februar i Framohallen av Kristian saman med Vassendgutane.

Festcountry vil fremdeles være VASSENDGUTANE sitt varemerke.

MRK! 18-års aldersgrense

Earlier Event: March 2
Folk og røvere i Kardemommeby
Later Event: March 11
FAMILIEGREIER - Dora Thorhallsdottir