Back to All Events

Odd Nordstoga med band

Odd Nordstoga tilbake til Oppdal!

Odd Nordstoga er klar med et nytt studioalbum. Albumet, rett og slett ei dobbeltplate, har fått namnet «Kløyvd».

Noe av musikken har du kanskje hørt, siden seks spor er gitt ut på strømmetjenestene i løpet av 2017. Låten «Fri» har du også ganske sikkert hørt på radio. Den viste seg å være en solid radiohit, og verserte på topp 10 på radiolistene til langt ut på høsten. 

Dette albumet viser på sett og vis to sider av artisten og låtskriveren Odd Nordstoga. Den ene siden er akustisk, fortellende og lener mot vise- og countrygenren. Den andre er mer høymælt, elektrisk og med følelsen springende rett ut fra musikken. 

Historiene på «Kløyvd» handler ofte om strevet med å finne forløsning, finne fred, finne helhet. Det er, som tittelen antyder, ikke så lett for jeg-personene på denne plata. Enten det er en hval, en nyskilt mann eller en forvilla utflytter det handler om, så har de ikke funnet helt «heim». 

Odd Nordstoga og hans fantastiske band gleder seg veldig til å komme ut å framføre denne plata! I tillegg lovast sjølvsagt en utsøkt bukett låter frå den etterhvert ganske omfattande back-katalogen. Dette kommer til å bli så moro. Dette kommer til å bli bra!

I bandet:

Øyvind Blomstrøm - gitar
Tor Egil Kreken - Bass
Torstein Lofthus - Trommer
David Wallumrød - Keyboards
Lyd: Anders Aasebøe
Ljos: Marius Schei Johansen

Earlier Event: March 11
FAMILIEGREIER - Dora Thorhallsdottir
Later Event: March 23
Påskeferie 2018