Back to All Events

Fjell og fårikålfestivalen 2018


Fjell- og Fårikålfestivalen inneholder hyttemessa Hytte – Ferie – Fritid i tillegg til at det er den store høstfesten i Oppdal.

Fjell og fårikål 2017.jpg

FREDAG

SkiferTerassen kl. 11.00 - 22.00: BarMeny og Fårikål kr. 185,- kl. 12.00 - 18.00

Åpningstilbud kl. 11.00 - 14.00: SkiferBurger inkl. 1 mineralvann kr. 150,-

Restaurant kl. 18.00 - 22.00: 3-retters meny kr. 435,-

  • Potet og purreløksuppe på mandelpoteter fra Oppdalsregionen toppet med en urtesalat

  • Rødvinsbraisert lammeskank serveres med høstens bakte rotgrønnsaker og en rosmarinsjy

  • Klassisk cremè brulee

LØRDAG

SkiferTerassen kl. 12.00 - 22.00: BarMeny og Fårikål kr. 185,- kl. 12.00 - 18.00

Trubadur spiller kl. 14.00 - 16.00

Restaurant kl. 18.00 - 22.00: 3-retters meny kr. 485,-

  • Sukkersaltet laks serveres med marinert fennikelsalat, pepperrot rømme og syrlig agurk

  • Ytrefilet av lam fra trollheimen servers med høstens bakte rotgrønnsaker, senneps saus og potetpure laget på mandelpotet fra oppdals regionen

  • Mørk sjokolade mousse serveres med rørte bær og sprø karameliserte nøtter

Trubadur spiller i lobby på kvelden og utover natten!

SØNDAG

SkiferTerassen kl. 13.00 - 20.00: BarMeny og Fårikål kr. 185,- kl. 14.00 - 17.00

Restaurant stengt


Rom – «last minute» (på forespørsel ved ledig kapasitet). Pris pr. døgn inkl. frokost:

Enkeltrom kr. 850,-

Dobbeltrom kr. 1.050,-

Bestilles direkte til hotellet på telefon 73 60 50 80 eller e-post q.skifer@choice.no. Bookingkode - Fårikål.


Fårikål-oppdal-Norge-norway-fotoknoff-sven-erik-knoff-lo-res-5194.jpg

Festivalen er det største årlige arrangementet målt i antall besøkende i Oppdal.

Publikum kan oppleve stort Fårikålgilde, After-sau, Barnas Bondegård og mange underholdningsinnslag både i Oppdal kulturhus og i festivalteltet. Dessuten har vi stort salgsområde for Småskalamat og Ullprodukter.

Les årets festivalavis her.