Back to All Events

KONSERT OPPDAL KIRKE – BØRGE PEDERSEN

I forbindelse med årets TV-aksjon 21. oktober som går til Kirkens bymisjon vil Børge Pedersen holde konsert i Oppdal kirke. Børge Pedersen har valgt å la alle inntekter fra konserten gå til innsamlingsaksjonen.

Skifer-Hotel-Oppdal-FotoKnoff-Sven-Erik-Knoff-0876.jpg

Felles for alt som rører seg i Nordic Choice Hotels er viljen til å gjøre mer enn det som forventes av oss – for gjesten, menneskene våre, samfunnet og miljøet - WeCare. Quality Hotel Skifer vil derfor også gi sin del denne dagen sammen med deg som vår gjest:

Vi gir 25 % av vår omsetning til TV-aksjonen på følgende denne dagen:

- Kjøp av gavekort

- Bestilling av a la carte i restauranten kl. 18.00-22-00 (gjelder ikke på drikkevarer)

Bestill bord på 73 60 50 80 eller q.skifer@choice.no

Earlier Event: October 18
Ramaskrik 2018