Back to All Events

Sykkelenern 2017

5. august 2017 – NY TRASÈ!

Vi gleder oss over å kunne presentere en helt ny løypetrase for Sykkelenern 2017! Oppdal Sykkelklubb har over lengre tid jobbet med en spennende og ny trasè: Ei arti og utfordrende løype som både gir smak av fjell og større innslag av sti.

Den lengste distansen blir 60 kilometer, og byr på 1000 høydemeter fordelt på grusvein, traktorvei og sti (45km/10km/5km). Underveis vil ikke deltakerne oppleve lange, seige motbakker – likevel vil turrittet by på mer terrengtekniske partier og småkupert terreng. Den nye traseen blir dessuten mer publikumsvennlig da den i større grad går mer sentrumsnært.

Se den nye traseen her.

42 og 25 km vil bli de samme som tidligere.

Elite/aktiv/turklasse: 60 km med tidtaking
Tur/trim/aktiv ungdom: 42 km
Trimklasse:  25 km uten tidtaking
Familieklasse: 25 km uten tidtaking
Ungdomsklasse: 25 km med tidtaking

Earlier Event: July 17
NM elgbane, jegertrap, leirduesti
Later Event: August 11
Hjemme te'n Terje