Back to All Events

Marit Larsen i Oppdal Kirke

MARIT PÅ VANG Vi har den glede av å meddele at Marit Larsen skal holde kirkekonsert under årets Pilegrimsdager i Oppdal!

Lørdag 15. juli gjester Larsen Oppdal sammen med sine vante bandmedlemmer - et knippe av Norges fremste instrumentalister! 

Tross sin unge alder, er Larsen allerede blitt en av landets fremste låtmakere og har levert den ene pop-perlen etter den andre. Nå får Oppdals-publikumet en unik mulighet til å  stifte nærmere bekjentskap med hennes nye, sjelfulle låtunivers – et univers der også velkjente pop-perler ikles ny drakt. Kvartetten gir den innholdsrike låtkatalogen en mer akustisk innpakning – personlig og nært, mer folk og enda mer Marit. Når hun nå velger å ta kvartetten med seg inn i kirkerommet på Vang, kan vi love en unik musikkopplevelse!

Billetter kan også kjøpes i kulturhusets kafe/billettsalg.

Earlier Event: June 23
Norsk O-festival i Oppdal
Later Event: July 17
NM elgbane, jegertrap, leirduesti