Back to All Events

3 timer Springsteen - Nordowers

  • Oppdal Kulturhus 2 Inge Krokanns veg 7340 Oppdal Norway (map)

NORDOWERS gjentar suksessen med ny påskefest! Bruce Springsteen-feberen herjer landet etter fjorårets konserter i Trondheim og Oslo.

Etter Nordowers sin konserten i 2014 kom følgende kommentarer: ”skulle ønske vi kunne fått opplevd dette en gang til....eller tre”, ”Helt magisk, fantastisk bra”, ” for en konsert, nøt hvert et minutt”. Nordowers har nå fått med seg sine venner og danner igjen et band på 20 personer som vil levere et forrykende Springsteen-show.

Når folkemusikkgruppa Nordafjells og festbandet Followers tar med seg sine venner og slår seg sammen til et band får vi NORDOWERS med venner. Bandet vil i ekte «Bruce-ånd» levere en 3 timer lang festkonsert i Oppdal kulturhus med låter fra hele Springsteens karriere. 

Med live-inspirasjon fra både E Street Band og The Seeger Sessions vil konserten få en variert innpakning både musikalsk og visuelt. De fleste av hit'ene er på plass, men som seg hør og bør i en hyllest til «The Boss» er det også plukket låter fra den mer ukjente katalogen. Her vil selv den mest innbitte Springsteen-fan få valuta for pengene. 
Om du er ute på fest for å treffe naboen eller om du står bakerst i salen med hendene i kors og venter på at «Born in the USA» skal runge gjennom salen, så er dette plassen å være lørdag 8.. april kl. 21.00.

Medvirkende:
Erlend Ropstad – Vokal og gitar
Odin Sande – Vokal og gitar
Per Volden – Gitar og kor
Knut Sneve – Bass og kor
Gjermund Strand – Slagverk og kor
Gaute Iversen – Gitar og kor
Øystein Garli Dragset – Tangenter
Ronny Kjøsen – Tangenter og trekkspill
Sverre Stenløkk – Saksofon og banjo
Erlend Viken – Fele
Andreas Bjørkås – Fele
Arnt Joar Solem – Saksofon
Arnstein Solem – Saksofon
Sivert Moen – Trompet
Tonny Eliassen – Trombone
Erik Olaf Solberg – Tuba
Ingunn Sollie – Kor
Ingrid Storlimo – Kor
Egil Botten – Gjestevokalist
Frode Haarstad - Gjestevokalist

Earlier Event: April 7
Påske 2017 på Oppdal
Later Event: April 12
KARPE DIEM på Oppdal Kulturhus