Back to All Events

Trine Rein feats. Tony Carey

  • Oppdal kulturhus Inge Krokanns veg 2 7340 Oppdal Norway (map)

Trine Rein er en av de få norske artistene som har solgt mer enn en million plater. Hun fikk et gjennombrudd med albumet «Finders Keepers» i 1993.

Trines hits inkluderer Just missed the train, Stay with me baby og Torn

Etter noen særdeles innholdsrike år som vinner av NRKs The Hit 2014, finaleplass i NRKs Stjernekamp 2015 og omfattende turnévirksomhet, har Trine Rein også hatt tid til å jobbe med et nytt spennende prosekt, som resulterer i album og turné vinter 2017. Trine Rein innledet I 2015 et spennende studiosamarbeid med Ronni Le Tekrø og Tony Carey. Sammen har disse tre skapt helt nye og kanskje uventede toner. Studiosamarbeidet fortsatte mellom Trine Rein og Tony Carey, og utviklet seg videre til et kreativt live-samarbeid, og sammen jobber de to med helt nytt låtmateriale. Album og turné har fått tittelen The Well, og første single slippes høsten 2016.

Tony Carey har lang fartstid i bransjen, og er kanskje mest kjent for sin tid i Ritchie Blackmore`s Rainbow, men han har siden det hatt en lang og fantastisk solokarriere, blant annet med sitt kritikerroste prosjekt Planet P, med bl.a. “Why me”, som den mest kjente. 
Neste års turné , vil by på en forestilling med mange dimensjoner, hvor publikum vil oppleve både kjente og nye låter med en live tvist i arrangementene. Trine Rein ønsker å gi sitt publikum muligheten til å skamløst nyte disse nye bølgene av musikk, og bare sitte godt tilbake og slappe av mens hun fremfører et forfriskende, nytt sound.