Back to All Events

Bjarte Hjelmeland: I lånte fjær

  • Oppdal Kulturhus Inge Krokanns veg Oppdal, Sør-Trøndelag, 7340 Norway (map)

Bjarte Hjelmeland kommer endelig til Oppdal Kulturhus! I humorshowet ”I lånte fjær” får vi oppleve ham for alt han er verdt – ellevill, varm, musikalsk og morsom.

”I lånte fjær” byr på karakterer og personlige historier som gjerne er pakket inn i en musikalsk ramme. ”I lånte fjær” er sett av 30 000 etter premieren i Bergen i vinter og har høstet knallkritikker. Hege Schøyen står for regien, og kjente humornavn som Pernille Sørensen og Ingrid Bjørnov har skrevet tekster. To musikere deltar på festen, og scenografien er ved Emmy-vinner John-Kristian Alsaker.
Bjarte vant Komiprisen 2016 for sin innsats med denne forestillingen. Terningkast 5 i både Bergens Tidende og Bergensavisen, som omtaler humorshowet som ”en fest av en forestilling der Bjarte briljerer”!
Følg Bjarte på Facebook, se bilder og video: www.facebook.com/bjarteshow

Earlier Event: March 18
Kjellen - med prostata mot stjernene
Later Event: April 4
Fire begravelser og et bryllup