Back to All Events

Kjellen - med prostata mot stjernene

  • Oppdal Kulturhus Inge Krokanns veg Oppdal, Sør-Trøndelag, 7340 Norway (map)

Klypa og Kjell «Kjellen» Bigset lader kanonene, og sprenger ut ei splitter nytt humorshow. Her får Kjellen endelig utfolde seg fritt, i sin kamp mot det moderne liv.

Gjennom Kjellen sine øyne får vi en ny opplevelse av opp- og nedturer på den til tider vanskelige reisa gjennom livet. Her vil nok dei fleste kjenne seg igjen. Vi får selvsagt også hilse på livssnylteren Palle, sammen med et par helt nye ansikt i Klypa-universet.

Thomas Ryste har i denne runden  fått med seg den «steikje fine» Ørjan Liavåg som regissør, musikkprodusent og sparringpartner på tekst.  Liavåg har lang erfaring i humor-bransjen,  og har samarbeidet med artister som Marit Voldsæter, Ina Breivik, Fredrik Steen og Christine Hope. -Å få jobbe med Klypa er først og fremst veldig artig, og humoren treff meg midt i sunnmørshjertet, seier Liavåg.

Den folkelige og rett-på-sak Klypahumoren,  pirrer det norske folk, har blitt  allemannseie, og en sikker vinner i sosiale medier. Showene drar fulle hus fra nord til sør, til glede for mange hundre tusen publikummere.

Over hele landet tar folk seg et lite friminutt og en god latter når Kjellen legger ut nye sprell på nettet.

«Med Prostata Mot Stjernene» bør publikum gjøre seg klar for nye hysteriske øyeblikk, med Kjellen som dirigent, nyforelsket og i sitt livs form!

Earlier Event: March 17
Jubileumsshow - Oppdal Kulturhus 10 år
Later Event: March 25
Bjarte Hjelmeland: I lånte fjær