Back to All Events

Desemberstemninger - Ole Edvard Antonsen, Didrik Solli-Tangen og Stine Hole Ulla

Ole Edvard Antonsen´s førjulsturné ”Desemberstemninger” har blitt en hyggelig tradisjon rundt i Norges land og blir av mange kalt den ultimate julekonserten.

Etter fjorårets turné, som publikum omtalte som den beste til nå, har han valgt å ta med seg de samme gjestene som i fjor, nemlig det unge stjerneskuddet Stine Hole Ulla i tillegg til den godt etablerte stjerneartisten Didrik Solli-Tangen. Begge er veldig allsidige sangere og samtidig godt skolerte i den klassiske verden, akkurat som Ole Edvard sjøl. I løpet av 5 uker besøker denne store produksjonen med  band, lyd og lys, kirker og kulturhus i hele Norge fra Alta i nord til Kristiansand i sør, samt vestlandet og hele Østlandsområdet.
 
Ole Edvard Antonsen trenger vel neppe noen nærmere presentasjon, men som en av verdens fremste trompetsolister i dag og en av Norges absolutt største internasjonale stjerner opptrer han jevnlig som solist på de store musikkscenene rundt omkring i verden.
Eksempelvis Carnegie Hall NY, Musikverein Wien, Suntory Hall Tokyo, Sydney Operahouse, Barbican i London, Philharmonie i Berlin i tillegg til store arenaer som Olympiahalle München, Seoul Olympic Stadium, m.m..
 
Det har blitt en hyggelig tradisjon at sangeren Didrik Solli-Tangen er med som gjest på denne juleturnèen . Didrik og Ole Edvard er to lekne herrer, noe som har resultert i et briljant musikalsk samarbeid og en rekke morsomme overraskelser ved tidligere julekonserter. Didrik er utdannet klassisk sanger fra Barratt Due´s Musikkinstitutt med beste mulige karakter. Når Didrik´s klokkeklare stemme og Ole Edvards trompet runger rundt i våre kirker og kulturhus, da kan julehøytiden for alvor senke seg over vårt publikum.
 
Som i fjor, er den andre gjesten på årets turné unge stjerneskuddet Stine Hole Ulla.
I 2012 trollbandt hun det norske TV-publikumet som vinner av Norske Talenter med sin utrolig vakre stemme. Hun har vært med i talentutviklingsprogrammet til Musikkonservatoriet NTNU i Trondheim samt ved  Barratt Due´s Musikkinstitutt i Oslo.  Hun har spilt inn juleplate med Kringkastingsorkesteret, opptrådt som første norske artist sammen med KYGO og deltok i den norske Melodi Grand Prix finalen i 2016.
  
Hjertelig velkommen til årets utgave av den stemningsfulle førjulskonserten  ”Desemberstemninger”, av mange kalt den ultimate julekonserten!

Earlier Event: November 24
Kveli - Rånes - Bremseth
Later Event: December 2
Ønskekonsert med Terje Tysland