Back to All Events

Kveli - Rånes - Bremseth

EKSTRAOMGANGER!

Hele Trøndelags stolthet Rosenborg Ballklub feirer sitt 100-årsjubileum i år. Humorgruppa Kveli Rånes Bremseth trakk vinnerloddet og fikk oppgaven med å lage RBKs offisielle jubileumsshow Helt i 100.

krb_hovedbilde_mlogo.png

Etter at dørene lukkes til San Siro-salen på Lerkendal, kan dere oppleve en omarbeidet utgave av showet. Ekstraomgangene er minst like spennende!

Tidligere har trioen Sigmund Kveli, Arnt Egil Rånes og Harald Morten Bremseth reist Midt-Norge på kryss og tvers med forestillingene ”Det du ikke visste om trønderrocken”, ”Bygd for fart” og ”Hipp hipp hipp”. Flere hundre tusen visninger av videoklippene på gruppens Facebookside vitner om mange fans som stadig ønsker mer humor og galskap fra gruppa.

- Vi forkorter vårt gruppenavn til KRB. Dermed blir det KRB som hyller RBK. De som er veldig interesserte i historisk korrekte detaljer om Rosenborgs bør kanskje heller lese jubileumsboka og se jubileumsfilmen. Vi har først å fremst laget ei forestilling som oser av humor, glede og god musikk. Karene lover at gamle kjenninger fra Lein og Brein dukker opp på scenen, sammen med nye figurer.