Back to All Events

Heia Flåklypa! Solan, Ludvik og den store melkespannkastekonkuransen

  • Oppdal Kulturhus Inge Krokanns veg Oppdal, Sør-Trøndelag, 7340 Norway (map)

Dra meg baklengs inn i fuglekassa! Endelig blir det teater av Solan, Ludvig og Reodor Felgen sin verden!

Førsteklasses familieunderholdning - både for gamle Flåklypa-fans og nye tilhengere.
Den tradisjonsrike mjølkespannkastekonkurransen nærmer seg, og alle i Flåklypa er sikre på at deres representant Emanuel Desperados vinner. Men det går skumle rykter  om at en sterk konkurrent fra Oslo nærmer seg bygda. Samtidig står det gode gamle meieriet i fare for å bli solgt  til storkapitalen. Desperados får dessuten tilbud om å kaste for konkurrenten. Her er det noen  som ikke har rent mjøl i posen. Hvem står bak? Hvordan har de tenkt å røve til seg seieren? Og hva i all verden skal  Solan og Ludvig gjøre for å forhindre katastrofen?

Med en herlig historie og mye  sang og musikk, skal de kjente og kjære skikkelsene til Kjell Aukrust få liv på scena. Aukrust har fanga den norske folkesjela, siest det, og nå skal Riksteatret fange det norske folk. Endelig skal det avgjøres  hvem  som er best, Flåklypa eller Oslo!

Etter forestillinga  kan du hilse på karakterene i Flåklypa. Hvem vet, kanskje det også blir en mjølkespannkastekonkurranse i kulturhuset?

Passer for barn fra 5 år.

På scena

Simon Andersen, Nils Johnson, Ingolf Karinen, Daniel Karlsson, Peter Brandt Kippersund, Kikki Stormo og Frank Ole Sætrang
Team
Basert på Kjell Aukrust sine bøker. Manus: Gorm Jenseg. Regissør: Lars Erik Holter. Scenograf: Dordi Strøm. Kostymedesigner: Ingrid Nylander. Komponist: Marius Podolski. Lysdesigner: Arne Lindberget. Videodesigner: Åsmund Bøe. Dramaturg: Tine Thomassen.