Back to All Events

Transatlantic Express feat. William-Olsson og Wagnberg

Staffan William-Olsson og Palle Wagnberg (The Real Thing) med 4 amerikanske musikervenner inviterer til "klubbaften" i storsalen

Dette superbandet består av 2 nordmenn og 4 amerikanere med en musikalsk CV som er ganske enestående:  Staffan William-Olson (The Real Thing, Mezzoforte, Sharp 9, Babylon Brothers), Palle Wagnberg (The Real Thing, P.W. Organ Unit), Nicky Orta (Arturo Sandoval, Randy Brecker, Mike Stern, Chick Corea, Ernie Watts, Julio Inglesias, Englebert Humperdink), J. D. Anderson (Kirk Franklin, Mariah Carrey, John Legend, Grammy Nominated!), Bill Kooly Scott (Ruby Baker Band, Bill Scott Band) og Scott Klarman (Frank Sinatra, Lou Rawls, Sound of Vision).

Vi kjører inn amfi og rigger fram bord og stoler og lager klubbstemning i storsalen denne kvelden. Dette blir et hoftevrikkende grooveparty med jazz, funk og soul som perler på en snor !