Back to All Events

Vassendgutane - konsert


Endelig kommer Vassendgutane på Oppdalsbesøk!

Etter snart 20 år på veien, og 8 CD-utgivelser og 2 DVDer, kan man stille seg spørsmålet om Vassendgutane har fått svekket hørsel? Ser man på tittelen til det siste albumet SKRU OPP!!, gir kanskje svaret seg selv?  Managementet er imidlertid av en annen oppfatning: «Denne musikken er faktisk så bra at vi er nødt til å skru opp!»  Manager Alf Aarseths rockefot går uavbrutt med lyden av SKRU OPP!! i bakgrunnen. «Vassendgutane skuffer aldri!»  sier Alf, mens telefonene kimer på bookingkontoret.  På denne plata er Vassendgutane på en måte tilbake til røttene, og vi tror fansen vil sette pris på den musikalske veien vi har gått. Skriveprosessen har gått jevnt og trutt, og produsent er som før Svein Erik Åmås, som har gjort alle bandets produksjoner hittil.

Du er garantert fornøyd og glad når du går hjem etter en konsert med Vassendgutane
— Fornøyd gjest

Etter formidable suksesser med låter som Granada og Ungkar med dobbelseng, er det nå blant annet Russerbart og hue, Lika, Nachspel, og Tyste bestefar som skal toppe ønskelistene.

En konsert med Vassendgutane vil selvsagt inneholde et variert utvalg fra bandets rikholdige katalog.

Med en tilnærmet full bookingplan går Vassendgutane mot tidenes sommer/høstsesong, og gleder seg til en runde til rundt Norges land. Kjøp billetter nå:

Vassendgutane er:
Arthur Johan Bjørdal – Vokal, akkgitar
Sindre Aam – Vokal, bass
Ernst Olav Brune – Trekkspel
Rune Ståle Brautaset – Vokal, akkgitar
Frank Willy Utgård – Elgitar, vokal
Alf Rune Melby – Steelgitar, banjo
Kim Erik Lillestøl – Trommer, vokal

Earlier Event: February 27
I restauranten - lørdag 27. februar
Later Event: March 10
Ingrid Bjørnov og Øystein Sunde