Back to All Events

Riksteateret - En midtsommernatts drøm

Stormforelsket ungdom i verdens mest spilte komedie. Shakespeares berømte teaterstykke har alt: romantikk og ablegøyer, skjemt og alvor, eventyr og ettertanke.

Her er det stormforelsket ungdom, ekteskapskrangler med grusomme triks, generasjonskonflikter med dødstrusler, mystiske hallusinogener og en liten djevel av en alv, Puck, som tukler det til for alle. Men alle vil det samme - at kjærligheten skal vinne.

En midtsommernattsdrøm er essensen av hva Riksteatret skal gi publikum – en av verdensdramatikkenes mest populære klassikere, med en trupp velopplagte skuespillere, i en oppsetning signert tusenkunstneren og regi-fenomenet Jo Strømgren.

Kompaniet «Fjerdeklasses produksjoner» har takket ja til å spille Shakespeares lekne teatertrupp. Dette er kullet som gikk ut fra Teaterhøgskolen for fire år siden, og som på rekordtid har rukket å markere seg som noen av de mest lovende skuespillere i sin generasjon, med hovedroller i både filmer, tv-serier og på flere av landets hovedscener.

Gled dere, Norge og Oppdal!

Her kan du kjøpe billetter.

Earlier Event: April 10
INGEBJØRG BRATLAND
Later Event: April 29
1974 TRIBUTE TO ABBA