Back to All Events

1974 TRIBUTE TO ABBA

  • Oppdal Kulturhus Inge Krokanns veg 2 7340 Oppdal, Sør-Trøndelag Norway (map)

Gjenopplev musikken til supergruppa ABBA gjennom kanskje verdens beste tribute-band, det britiske bandet 1974 Tribute to ABBA.

Denne kvelden kommer du garantert tilbake til glansdagene da ABBA regjerte på pop-himmelen. Det er som å se de fire originalmedlemmene og klassiske slagere som ”Dancing Queen”, ”Take a Chance on Me” og ”Waterloo” vil kanskje få fram et godt minne eller to fra den tid. Når Aileen Mclaughlin og TJ Davis, (eller er det Agnetha og Anni-Frid?), entrer scenen er det ikke bare utseende og kostymer, men også to fantastiske stemmer, som får oss til å lure på hvem disse to egentlig er. Robin Scott og Jules Dodd, som henholdsvis Benny og Björn, gjør supergruppa komplett.

At verden ikke har glemt ABBAs fantastiske musikk vises gjennom populariteten til dette tribute-bandet. De er å treffe verden over med sine platåsko på festivaler, i konsertsaler, i teater ja overalt hvor konserter kan fremføres. 1974 har blant annet spilt med storheter som Rod Stewart, Spice Girls, Kylie Minogue,Tom Jones og Sir Cliff Richard.

Nå er de altså klare for Skandinavia og Oppdal og her kan du kjøpe billetter!

Earlier Event: April 24
Riksteateret - En midtsommernatts drøm
Later Event: April 30
I restauranten - Amerikansk aften