Back to All Events

Best of Lånkerevyen

  • Oppdal Kulturhus Inge Krokanns veg 2 Oppdal, Sør-Trøndelag, 7340 Norway (map)

Lånkerevyens fantastiske univers slippes for første gang løs på en scene i Oppdal i egen kontekst og regi.

Lånkerevyen har vunnet seg et rennomme i revyverdenen. Den hardtarbeidende gruppa er landets suverent mestvinnende revygruppe på NM i Revy på Høylandet med aktører som Harald Morten Bremseth, Pål Thyholt, Tomas Woldseth, Roger Nordgård, Anne Berit Sivertsen og mange flere. De har vunnet 25 priser spredt over samtlige kategorier, publikumspriser inkludert, og har et bredt spekter av revyperler å vise fram.

 Vår trojanske hest skal fylles med ressurssterke lilla rånere som ikke lar fremskreden alder og rullatorer stå i veien for livsutfoldelse og krumspring, Rødhette med sølvrev i bur som erstatning for fredede ulver, selsomme familier i underlige intriger, mysteriet Aud og dører som kan lede deg hvor som helst. I halen henger en pinglete Dracula på egne hjul. Denne trojanske hesten skal vi trekke og skubbe over fylkesgrensa, trosse bomring, allergier, tunnelskrekk og kommunesammenslåinger. Det blir ellevilt og energisk, det blir fysisk utfoldelse, verbalkunst og musikalske krumspring. Humoren står i høysetet og aktørene er klare til å gi alt i forestillingen som Adressavisens anmelder gav terningkast 6 under overskriften «Latterlig bra»

 La førjulsstress være førjulsstress, skaff deg en unnskyldning for å droppe minst 5 av de 7 sorter du lager til jul og dra med familie, venner, kollegaer på årets morsomste julebord. Du vil ikke angre!