Back to All Events

Dansegalla - Bjørns Orkester og Ingemars

  • Oppdal Kulturhus Inge Krokanns veg 2 Oppdal, Sør-Trøndelag, 7340 Norway (map)

Vil du danse deg inn i adventstiden?
Nå har du muligheten.  Denne lørdagen inviterer Skifer Hotel til Dansegalla - i Oppdal Kulturhus! Bjørns Orkester og Ingemars sørger for dansemusikk nonstop fra kl. 21 - 01. 

BJØRNS ORKESTER er betegnet som Møre og Romsdals store dansebandcowboyer og har forlengst etablert seg i eliten blant norske danseband. Og det skyldes ikke bare musikken - her er en gjeng joviale og omgjengelige musikere som er like populære blant publikum som blant musikerkolleger over hele landet. Et ekstra bevis for dette fikk de i 2013 i form av både Gullsko som "Årets danseband" og fantastiske plasseringer på VG-lista Topp40!

At suksessen fortsetter er spilleplanen for 2016 et godt bevis på. Her er festivaler, dansegallaer og dans på lokalet i endeløs rekkefølge. Etterspørselen etter Bjørns Orkester har aldri vært større!

INGEMARS med opprinnelse fra Hedmark er heller ingen nybegynnere i bransjen.  De feirer i år sitt 30-års jubileum og har markert dette med konserter rundt omkring. Kjente sanger som "Den gamle grinda" og "Hæffør ska vi slærve og skravle» har vært spilt på NRK P1's "På dansefot" stadig vekk, og setter fart på dansefoten.

Denne kvelden kan du danse til - eller rett og slett bare lytte til  - disse to spilleglade bandene non-stop. Og i storsalen er dansegulvet stort nok til alle - her er det bare å hive seg med.

Earlier Event: November 19
Rita og Ståle
Later Event: December 2
Harlem Voices feat. Dr. E. B. Turner