Back to All Events

Stein Torleif Bjella

  • Oppdal Kulturhus Inge Krokanns veg 2 Oppdal, Sør-Trøndelag, 7340 Norway (map)

Med stor glede kan vi nå annonsere konsert med Stein Torleif Bjella her i Oppdal - fredag 11. november står Oppdal kulturhus på turnelista.

Det er nå tre år siden Stein Torleif Bjella ga ut et album – «Heim for å døy».  I oktober er han endelig tilbake med nytt materiale -  "Gode Liv" - Bjellas fjerde soloalbum. Visekunstneren lever i beste velgående, det samme gjør melodiene, historiene og formidlingsevnen. For kjærligheten er fortsatt ingen spøk – "korkje her ell i tettbygde strøk". En etterlengta oppfølgingsprat følger. Firbeinte venner og stjernepar. Dager som krymper og etableringsfaser som stadig blir lengre.

Stein Torleif Bjella gjorde seg for alvor bemerket med solodebuten?«Heidersmenn»?i 2009. To år senere kom oppfølgeren?«Vonde Visu»?som sørget for at Bjella kunne innkassere både Spellemannpris, Prøysenprisen, Bendiksenprisen og Kulturprisen for Ål kommune. «Heim for å døy»?avsluttet trilogien i 2013, med førsteplass på VG-lista. For albumet mottok han Edvard-prisen i klassen Tekst og musikk. 

Som liveartist har han også markert seg. «Gleden over å være sørgmodig»,?skrev?VGs anmelder etter å ha sett Bjella på Øya i 2014. I?november kan du endelig oppleve Bjellas låtunivers og dets mange sørgmodige gleder på nært hold igjen. Da tar han nemlig med seg det nye materialet ut på veien.

Vi er utrolig glad og fornøyd for at Bjella legger turen innom Oppdal – endelig!

Earlier Event: November 4
Arve Tellefsen - Bilder fra et musikerliv
Later Event: November 19
Honningsvågrevyen - Ja takk, edle deler