Tradisjonen tro så feirer vi Nyttårsaften med soupé på Skifer Hotel. Det hele starter med aperitiff kl 19:00. I Lobbyen spiller en stivpyntet Frode Haarstad!
Meny:
- Gravet elg fra Oppdal, soppkrem og mandelpotetchips
- Urtebakt kveitefilet, vårløk, sukkererter, asparges, reddiker, fritert purre og champagnesaus
- Hyllbærsorbet
- Kalverygg fra Røros, neper, kålrabi, potetkake og sherrysjy
- Sjokoladeterrine, kirsebærkompott, vaniljekrem og karamellflarn
Pris inkludert aperitiff og drikkepakke:
Kr. 1.250,- med alkohol
Kr. 750,- med alkoholfri drikke
Barn 0-5 år kr. 135,- inkl. 1 drikke
Barn 6-13 år kr. 310,- (3-retter) + inkl drikke
Bestill bord på t: 73 60 50 80 eller pr. e-post.
Velkommen og Godt Nyttår!