Tilbake til alle arrangementer

Nyttårsaften - soupé 2015

Tradisjonen tro så feirer vi Nyttårsaften med soupé på Skifer Hotel. Det hele starter med aperitiff kl 19:00. I Lobbyen spiller en stivpyntet Frode Haarstad!

Meny:

  • Gravet elg fra Oppdal, soppkrem og mandelpotetchips
  • Urtebakt kveitefilet, vårløk, sukkererter, asparges, reddiker, fritert purre og champagnesaus
  • Hyllbærsorbet
  • Kalverygg fra Røros, neper, kålrabi, potetkake og sherrysjy
  • Sjokoladeterrine, kirsebærkompott, vaniljekrem og karamellflarn

Pris inkludert aperitiff og drikkepakke:

Kr. 1.250,- med alkohol

Kr. 750,- med alkoholfri drikke

Barn 0-5 år kr. 135,- inkl. 1 drikke

Barn 6-13 år kr. 310,- (3-retter) + inkl drikke

Bestill bord på t: 73 60 50 80 eller pr. e-post.

Velkommen og Godt Nyttår!

nyttårsaften-skifer-hotel-oppdal
Tidligere arrangement: 27. desember
Biff og konsert!
Senere arrangement: 2. januar
Bacalao aften!