Back to All Events

Jonas Fjeld tilbake til Oppdal - denne gangen med eget band!

  • Oppdal Kulturhus Inge Krokanns veg 2 Oppdal, Sør-Trøndelag, 7340 Norway (map)

Jonas Fjeld har vært i Oppdal Kulturhus to ganger tidligere og har begge gangene trukket fulle hus, da med Chatham County Line. 

Jonas Fjeld trekker for tiden fulle hus rundt omkring i landet. Den folkekjære artisten har i alle år hatt et stor og trofast publikum, og har etter deltakelse i TV-programmet «Her gang vi møtes…..» sist vinter nådd et enda bredere publikum. 

Jonas Fjeld har i tillegg til Chatham County Line for øvrig samarbeidet med en rekke artister opp gjennom årene, bla. Eric Andersen og Rick Danko, Ole Paus, Hilde Heltberg, Henning Kvitnes, Lynni Treekrem og nå sist Thom Hell. 

I 2012 fylte Jonas Fjeld 60 år og gav samtidig ut samlealbumet «40 år på veien – 60 år i livet» - som resulterte i en egen portrettdokumentar på NRK og konsert i programserien Studio 1. 

Jonas Fjeld har siden innspillingen av TV-serien Hver Gang Vi Møtes turnert land og strand og trukket fulle hus. Den 6. november er han tilbake i Oppdal hvor han stadfester en over 40 år lang karriere som en av landets mest folkekjære artist og låtskriver. Vi gleder oss!

Kjøp billetter til konserten.

Earlier Event: November 1
Damenes Aften
Later Event: November 7
Skibyttedag lørdag 7. november