Back to All Events

Konsert med Bjørn Eidsvåg

  • Oppdal kirke Aunevegen 22 Oppdal, Sør-Trøndelag, 7340 Norway (map)

Få norske artister har så spilt i så mange av landets kirker som Bjørn Eidsvåg. Samme høst som han gjør et par av sine største konserter noen sinne i Oslo Spektrum og DNB Arena, tar han også med seg gitaren en runde, helt alene, og spiller en rekke solokonserter, hovedsakelig i kirker. Dette er en enestående anledning til å oppleve mange av låtene fra den norske sangskatten i sin reneste form, direkte fra mannen som skrev dem. "På solokonserter kommer jeg nærmere publikum og jeg liker den intimiteten. Historiene blir litt mer personlige og sangene naknere og tydeligere", sier Bjørn. "Jeg arbeider for tiden med et prosjekt som involverer en masse lesing av teologi og filosofi, og det vil nok merkes på disse konsertene. Kirker er en utmerket arena for å boltre meg litt i dette stoffet", avslutter Eidsvåg. 

Dørene åpnes kl. 18:30
Ledsager gratis mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis
Varighet ca. 80 minutter 

Kjøp billetter her.

Earlier Event: November 7
Rak- og lutefisk aften
Later Event: November 12
EGO - Nilsi