Mandag

Spekeskinke fra Oppdal med urtesalat og parmesan crisp

Entrecôte av kalv med timiansjy og gresskar risotto

Ananascarpaccio med krokankrem

Tirsdag

Mandelpotetsuppe med urtekrem laget av Rørosrømme

Frøya laks med syltet agurk, fennikel, pastinakkpure og urte veloute

Creme Brulee

Onsdag

Krabbesalat med avokado, agurk og dillvinaigrette

Jack Daniels-marinert svinekam fra Oppdal med savoykål, rødkålsalat og potetpure

Vanilje Panna Cotta med tindved og tranebær

Torsdag

Kalvetartar med ostekrem, syltet gulrot og fritert kapers

Stekt andebryst med puylinser, stekt perleløk og salvie, mandelpotetpure og madeira sjy

Lakris mousse med Jordbær kompott og mangokrem

Fredag

Jordskokksuppe med parmesan og urtestang

Ytrefilet av lam med bakt rotselleripure, rødvins sjy og confiterte poteter

Sjokolade terrin med tindved curd, ristet havre og salt karamell

Lørdag

Krydderstekt Frøya laks med agurk og pepperrotsalat, eplekrem og rug krutonger

Entrecote av storfe med bakt nepe, løk krem, rosmarinsaus og potetkake

Jordbær consume med hvit sjokoladeparfait og Valrhona crisp

3-retters kr. 435,-
2-retters kr. 345,-
Hovedrett kr. 255,-