Fredag 07.04: kl. 18.00-22.00

A la carte + dagens meny, langtidsstekt oksemørbrad med ristet sellerirotpurre, confiterte poteter og rødvinsjy kr. 225,-


Lørdag 08.04: kl. 18.00-22.00

Påskebuffet med kalde og varme retter samt dessertbord kr. 375,-


Søndag 09.04: kl. 18.00-22.00

A la carte + søndagsbiffen kr. 225,-


Mandag 10.04: kl. 18.00 – 22.00

A la carte + dagens meny, bakt torskerygg med asparges og hollandaisesaus kr. 225,-


Tirsdag 11.04: kl. 18.00-22.00

A la carte + dagens meny, Jack Daniels marinert svineentrecote fra Oppdal, servert med savoykål og rødkålsalat kr. 225,-


Onsdag 12.4 – Kl. 18.00-22.00

Påskebuffet Kr. 375,- Barnebuffet Kr. 125,-


Skjærtorsdag 13.4 – Kl. 18.00-22.00  

3-retters meny Kr. 455,- Barnebuffet Kr. 125,-

Tartar av kalv med ostekrem, syltet gulrot og fritert kapers
Stekt andebryst med rødvinskokte puylinser, stekt perleløk og salvie, mandelpotet purè og Madeirasjy
Mousse av ristet hvit sjokolade, salt sjokoladecrisp og lakris marengs


Langfredag 14.4 – Kl. 18.00-22.00

3-retters meny Kr. 455,-  Barnebuffet Kr. 125,-

Saltet og røkt torsk med crispy-og kremet Salsify og ørretrogn
Stekt hjort med glaserte rødbeter, stuet kål, bakte mandelpoteter og pære-og timiansaus
Sjokoladeterrine med tindvedcurd og blodappelsinsorbet


Påskeaften 15.4 – Kl. 18.00-22.00

3-retters meny Kr. 455,-  Barnebuffet Kr. 125,-

Confitert laks fra Frøya med agurk og pepperrotsalat servert med eplekrem og rug krutonger
Lammelår fra Oppdal med bakt nepe, løkkrem, potetkake og rosmarinsaus
Jorbærconsume med hvit sjokoladeparfait og  Vahlronacrisp


Vi venter svært mange gjester til middag og anbefaler at man bestiller bord i god tid, send e-post til: q.skifer@choice.no

Musikk i lobbybaren

Fredag 7.4  Pianobar med Knut Dahle
Lørdag 8.4  Pianobar med Knut Dahle
Onsdag 12.4 Frode Haarstad
Skjærtorsdag 13.4 Pål Dahlberg
Langfredag 14.4 Pål Dahlberg
Påskeaften 15.4  Årets påskeband