Ukemeny, høst 2015
Mandag
Potet-og purre suppe med spekeskinke fra Oppdal
Svinekam med rotsellerikrem, bakte rotgrønnsaker og cidersaus
Vaniljeis med bærkompott og havrecrisp
Tirsdag
Gravet reinkjøtt med syltede grønnsaker og pepperrotkrem
Gårdskyllingbryst med gresskar risotto og tomatsjy
Sitronkake med italiensk marengs
Onsdag
Oppdals skinke med mandelpotetkrem og crisp
Bakt ørret med fennikel, neper, potetpurè og hvitvinssaus
Sjokoladeterrine med karamellmousse
Torsdag
Blåskjellsuppe smaksatt med safran
Flatbiff av kalv med bakt blomkål, variasjon av løk og calvadossaus
Vanilje panna cotta med friske bær
Fredag
Salat med krabbe og avacado servert med lodderogn krem
Langtidsstekt mørbrad av okse med sauterte grønnsaker, urtebakte poteter og rødvinssaus
Sjokolademousse med sitrus curd og karamelliserte nøtter
Lørdag
Lettrøkt torsk med urtesalat, skalldyrsvinaigrette og hjemmebakt flatbrød
Oppdalslam med rotgrønnsakstappe, sauterte bønner og solbærsjy
Skifers Tiramisu smaksatt med tyttebær
- Lagt ut i Restaurant og lobbybar
- Tagget Kjøkken, Meny