Påsken 2016!

Påsken står for dør, og på hotellet er det alle mann på dekk.

Som vanlig i påsken blir det storinnrykk av store og små som skal feire påsken hos oss. Kokker, servitører, resepsjonister, renholdere, direktøren og mange andre står klare for å gi deg et godt opphold på Quality Hotel Skifer. Vi gleder oss- det håper vi du gjør også!

Tilbringer du påsken hjemme eller på hytta, og ønsker en ny vri på påskeegget? Fant en oppskrift på matprat.no som jeg fikk litt sansen for. Kinderegg fylt med ostekake... du trenger følgende til 6 egg:

  • 6 stk kinderegg
  • 1 pk kremost naturell (á 125 g)
  • 2 ss melis
  • ca. 1 ts sitronsaft
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 dl kremfløte
  • 6 ts aprikossyltetøy

Slik går man frem:

  1. Skjær forsiktig av toppen på kindereggene med en liten kniv.
  2. Bland sammen kremost, siktet melis, sitronsaft og vaniljesukker. Rør blandingen godt til osten har blitt myk, og blandingen har blitt litt luftig.
  3. Pisk kremfløte stiv, og vend den forsiktig inn i osteblandingen. Ha osteblandingen i en sprøytepose eller bruk en liten skje og fyll kindereggene med blandingen.
  4. Legg litt aprikossyltetøy i midten av ostemassen på toppen av egget slik at det ser ut som om egget er bløtkokt.
  5. La eggene stå kaldt til de skal serveres.

Vel bekomme!

Er du på Oppdal i påsken?

Sjekk gjerne vår aktivitetskalender for å få med deg hva som skjer hos oss i påsken, og legg gjerne turen innom for en hyggelig påskeprat eller noe varmt eller kaldt å drikke fra lobbybaren. 

En riktig god påske til dere alle!

Svein Kr. Svengaard

Salgs- og markedssjef

påske-oppdal-skifer