Full fart på kjøkkenet!

På kjøkkenet er det full fart nå før jul.

Nå i julebord sesongen er det mye å gjøre på kjøkkenet. På hverdagene er det våre kurs og konferanse gjester som skal bespise både til lunsj og middag. I helgene er det full fokus på julebords gjester. Det er mye mat som skal tilberedes.

For de som ennå ikke har smakt vår egen Skifer rødkål, så har de noe til gode. Vår eminente kjøkken sjef, Marcus Hagström, deler gjerne oppskriften om noen har lyst til å lage den selv.

Du trenger:

  • 1 rødkål, ca 0,5kg
  • 1 gul løk
  • 2 epler
  • 4 ss sirup eller honning
  • 4 ss rips gelé
  • 2 ss sider eddik
  • 5 stk nellik, hakket
  • 2 stk kanel
  • 1 kopp vann
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Skjær rødkål i strimler
  2. Rens og skjær løk og epler
  3. Brun rød kål, løk og epler med rips gelé og sirup(honning)
  4. Tilsett eddik, vann, nellik og kanel
  5. Kok sammen og rør så det ikke brenner seg
  6. Ferdig etter ca 50 min, smak til med salt og pepper

Velbekomme!

Svein Kr. Svengaard

Salgs- og markedssjef

rødkål-skifer-hotel-oppdal