Topptur sesongen er her!

Har du lagt bort skiene for sesongen? Håper ikke det, for nå er det topptur sesong i Trollheimen!
Oppdal er et eldorado for fjell- og randonee ski entusiaster. Fjellheimen i Oppdals området står klar til å ta i mot deg. Sjekk ut Turapp Oppdal for turforslag- og få vind i håret! Skvis det siste ut av skisesongen- det er lenge til neste vinter!

Randoenern går av stabelen lørdag 9. april, det er et topptur renn, for de som har ski med stålkant. Mer informasjon finner du her.

God tur!

Mvh

Svein Kr. Svengaard

Salgs- og markedssjef

 

topptur-randonee-oppdal-skifer-hotel

Full fart på kjøkkenet!

På kjøkkenet er det full fart nå før jul.

Nå i julebord sesongen er det mye å gjøre på kjøkkenet. På hverdagene er det våre kurs og konferanse gjester som skal bespise både til lunsj og middag. I helgene er det full fokus på julebords gjester. Det er mye mat som skal tilberedes.

For de som ennå ikke har smakt vår egen Skifer rødkål, så har de noe til gode. Vår eminente kjøkken sjef, Marcus Hagström, deler gjerne oppskriften om noen har lyst til å lage den selv.

Du trenger:

  • 1 rødkål, ca 0,5kg
  • 1 gul løk
  • 2 epler
  • 4 ss sirup eller honning
  • 4 ss rips gelé
  • 2 ss sider eddik
  • 5 stk nellik, hakket
  • 2 stk kanel
  • 1 kopp vann
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Skjær rødkål i strimler
  2. Rens og skjær løk og epler
  3. Brun rød kål, løk og epler med rips gelé og sirup(honning)
  4. Tilsett eddik, vann, nellik og kanel
  5. Kok sammen og rør så det ikke brenner seg
  6. Ferdig etter ca 50 min, smak til med salt og pepper

Velbekomme!

Svein Kr. Svengaard

Salgs- og markedssjef

rødkål-skifer-hotel-oppdal

Skifer hotel er 5 år!

skifer-hotel-oppdal

20.10.2010 kl. 20.10 åpnet vi Skifer hotel. 5 år har gått utrolig fort, med artige opplevelser både for gjester og ansatte.I dag er vi 65 ansatte fra 12 nasjoner som utgjør en herlig gjeng som alle er klar for nye oppelvelser.  

Det er spennende å kunne presentere våre nye hjemmesider, her har vi fått svært god hjelp fra Sven-Erik Knoff. Vi håper du liker vår presentasjon.

Vi er svært stolte av hotellet vårt og reisemålet Oppdal. Sammen med nyvalgte politikere, ivrige næringslivsutøvere og alle oppdalinger ser vi virkelig frem til nye 5 år med utvikling av nye produkter og opplevelser.  Masterplan Oppdal vil være et viktig verktøy for oss alle, så velkommen til Oppdal så klart!  

Erik Sæther, direktør